Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zac Efron

ObrazekCelé meno:Zachary David Alexander Efron

Dátum narodenia:18.10.1987

Miesto narodenia:San Luis Obispo,California,USA

Znamenie:Váhy

Profesia:Herec

Výška:1.79m

Životopis:

Americký herec:Zac Efron sa narodil v San Luis,Obispo v Californii,18.oktobra 1987.Rodičia sú David Efron a Starla Baskett.Keď mu bolo 11 rokov jeho roadičia si všimli jeho schopnosti v speve a tak Zac začal brať lekcie spevu a po prvý krát si zahral v muzikále Gypsy.Dostal role v hrách:Peter Pán,The musicman,Mame,Little Shope of  Horrors.Na strednej škole si všimla jeho potenciálu učitelka Dramatických umení a kontaktovala svojho priatela filmového agenta,tak Zac začal v niekolkých seriáloch a to ho posunulo do televízie.V rokoch 2004/2005 ztvárnil Camerona Bale v seriály od WB Summerland.Za rolu vo filme Miracle Run(2004) dostal pochvalu kritikov.Dalším filmom bol Derby Stallon(2005) ktorí mal problém s distribuciou a dostal sa do kín až v roku 2006.V roku 2006 hrál aj v megahite High school musical,ktorý videlo približne 38 milionov divákov v USA.Vela ludí bolo zmetených jeho spevom v HSM.Zac Efron nemohol zaspievať vyššie tony a tak niektoré songy boli zmiešane s hlasom speváka Audrew Seeley.Druhé pokračovanie tohto filmu je naplánovane na koniec roku 2007 ale predtým sa Zac objaví v roli Linka Larkina vo velkorozpočtovom muzikály Hairspray.

Filmografie:

HSM3....Troy Bolton (2008)

Hairspray....Link Larkin (2007)

HSM2....Troy Bolton (2007)

HSM.....Troy Bolton (2006)

The Derby Stallion....Patrick McCardle (2005)

Summerland....Cameron Bele (2004)

Miracle Run....Steven Morgan (2004)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Anketa

(Jankooo, 12. 8. 2010 22:26)

Ahojte... Hlasujte v Ankete - Čo sa Vám Najviac páči na Zacovi Efronovi... Nájdete ju na http://janko-zacinko.webs.com/anketaankety.htm
Dííík :)

caw

(pavla, 23. 1. 2010 13:00)

mam ,vas .rad ale este nieco chcelabi som vase stricka poslite mi asom vi lebo som chudobna a ket ch cete mi poslt mi emil na xxxpavla

si do esli

(valika, 17. 10. 2009 17:49)

si do esli

ahoj troji

(kristyn , 12. 7. 2009 21:16)

mam te mooooooooooooooooooooooooooooooooooc rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............

itzugiiuiiu

(jjhkhhkuáoý, 6. 5. 2009 14:45)

54641htfg786hdhrd1i7t65u6fu14t55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

itzugiiuiiu

(jjhkhhkuáoý, 6. 5. 2009 14:46)

54641htfg786hdhrd1i7t65u6fu14t55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

itzugiiuiiu

(jjhkhhkuáoý, 6. 5. 2009 14:45)

usgsriluztdt3uf13i4tuo1gu5io4s31x3weýí76

troy

(helllo , 16. 4. 2009 19:25)

hello troy im yuhr buggest fann byee

pre vanessu a zaca

(kika, 12. 4. 2009 15:05)

ste super par

zac efron

(emilka, 18. 1. 2009 17:38)

ahojki zac lubime ta ako hviezdu prosim ta odpis mne.

zak efron a zuzana a nikola

(nikola a zuzka , 13. 1. 2009 15:04)

awojki zak lubime ta ako hviezdu prosime ta odpis nam

zak efron a zuzana a nikola

(nikola a zuzka , 13. 1. 2009 15:03)

awojki zak lubime ta ako hviezdu prosime ta odpis nam

zac eron02

(nikola a zuzka , 13. 1. 2009 14:57)

awojki zak lubime ta ako hviezdu prosime ta odpis nam

milujite

(zzzzzzzzzzzzzzac efron, 1. 10. 2008 15:14)

napipš mi na eimail sisinka.pa@seznam.cz ......................... nappppppppppppppppppppppppiš

sexy zac

(zac efron, 1. 10. 2008 15:08)

sexy zac. jsi nádherny......!!!!!!happy brizdey Zac...přejiti k 21 narozeninám!!!!!!!!!!!

ahojky

(bebka 28 let, 3. 8. 2008 19:17)

jak se máč zac si velmi dobrej spievák zatím papa .

ahojky

(bebka 28 let, 3. 8. 2008 19:16)

jak se máč zac si velmi dobrej spievák tak papa .

zac

(lulisek, 26. 6. 2008 13:59)

miluji ho

troj moje laska

(terezicka, 8. 4. 2008 20:04)

jsi nadherni ale natoste novi film

dopis

(Ivana, 30. 3. 2008 17:23)

Ahoj