Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zac Efron

ObrazekCelé meno:Zachary David Alexander Efron

Dátum narodenia:18.10.1987

Miesto narodenia:San Luis Obispo,California,USA

Znamenie:Váhy

Profesia:Herec

Výška:1.79m

Životopis:

Americký herec:Zac Efron sa narodil v San Luis,Obispo v Californii,18.oktobra 1987.Rodičia sú David Efron a Starla Baskett.Keď mu bolo 11 rokov jeho roadičia si všimli jeho schopnosti v speve a tak Zac začal brať lekcie spevu a po prvý krát si zahral v muzikále Gypsy.Dostal role v hrách:Peter Pán,The musicman,Mame,Little Shope of  Horrors.Na strednej škole si všimla jeho potenciálu učitelka Dramatických umení a kontaktovala svojho priatela filmového agenta,tak Zac začal v niekolkých seriáloch a to ho posunulo do televízie.V rokoch 2004/2005 ztvárnil Camerona Bale v seriály od WB Summerland.Za rolu vo filme Miracle Run(2004) dostal pochvalu kritikov.Dalším filmom bol Derby Stallon(2005) ktorí mal problém s distribuciou a dostal sa do kín až v roku 2006.V roku 2006 hrál aj v megahite High school musical,ktorý videlo približne 38 milionov divákov v USA.Vela ludí bolo zmetených jeho spevom v HSM.Zac Efron nemohol zaspievať vyššie tony a tak niektoré songy boli zmiešane s hlasom speváka Audrew Seeley.Druhé pokračovanie tohto filmu je naplánovane na koniec roku 2007 ale predtým sa Zac objaví v roli Linka Larkina vo velkorozpočtovom muzikály Hairspray.

Filmografie:

HSM3....Troy Bolton (2008)

Hairspray....Link Larkin (2007)

HSM2....Troy Bolton (2007)

HSM.....Troy Bolton (2006)

The Derby Stallion....Patrick McCardle (2005)

Summerland....Cameron Bele (2004)

Miracle Run....Steven Morgan (2004)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ICQ alebo E-mail

(Marek, 9. 3. 2008 19:37)

Ahoj, nemá niekto icq Zaca Efrona? Alebo e-mail?

ahoojte

(mario, 1. 3. 2008 14:03)

cawes vsetki ktorim sa lubi hsm je to skvele co urcite by to cel z vas kazdy zazit vauu zhanam icq na niekoho z nich sice neviem moc dobre anglicky nuz co ak by niekto mal poslite mi na mario2712@azet.sk dakujem a inac stretliste sa niekto uz s nimi alebo ich blizsie poznate piste mi di¨k

este:

(lea, 15. 2. 2008 13:26)

este hral v kriminalke maima v roku 2005

CD DVD

(Natálka, 31. 1. 2008 19:27)

Ahojte nemá niekto CDčká alebo DVDčká HIGH SCHOOL MUSICAL BolA BY SOM rada keby ste mi poslali.

supeeeeer HSM

(Natália, 31. 1. 2008 19:16)

HSM je supéér a Troy a Gabriella sa k sebe skvelo hodia.

komenare

(enika , 25. 1. 2008 14:56)

Si skveliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.velmi sa mi pacis.

ha ha

(uplna bomba, 4. 1. 2008 17:00)

ha že nemate Troje icq ? ha to sem si mohla mislet ale stejnak nedam!!ha ha ha ha ha ha

rube vaaam

(***, 30. 12. 2007 14:48)

sa ukludnite vy štetky každí je tam rovnako dobrý

high school musicál

(Ivana, 26. 12. 2007 18:57)

kdy bude high scool musical3 napiš prosim

high school musicál

(Ivana, 26. 12. 2007 18:56)

Jsi skvělej a užasnej líbíš se mi napiš mi, na e-mail iva.zhrivalova@seznam.cz

kedy bude?

(leaaa, 22. 12. 2007 18:59)

KEDY BUDE 3 čAST HIGH SCHOOLO MUSICAL

lasocka

(kikusiq, 18. 12. 2007 14:39)

no jeziiis on je thaky sladky jak medik wqed jaky je krasny no ja z neho nemozem ja ked pozeram hsm tha sa rozplyvam ked daju nanho zaber alebo ked spieva....moj Troy cMuQ...

miluju

(Bára, 7. 12. 2007 12:11)

ahojky tento pár Zac Efron a Vanessa Hudgens jsou proste nej a ten film muzikál ze střední prostě zbožňuju láááááf..!!!!!!!!!

supr

(leaa, 10. 11. 2007 19:57)

V trojke má hrať iná a nie Vanesa ale z filmu prazdniny po Italsky neviem či to prežijem

...jjj

(gabca, 29. 10. 2007 18:44)

tento film je fakt supa...najvacsia hwiezda je troy

...jjj

(gabca, 29. 10. 2007 18:44)

tento film je fakt supa...najvacsia hwiezda je troy

uplna bomba

(lucka , 20. 10. 2007 8:15)

tenhle film se mu važně povedl moje kamošky řikaji že je važne k nakousnuti ,........

o nom

(Daniel, 27. 9. 2007 16:23)

Je to hviezda sláva