Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ashley Tisdale

ObrazekCelé meno:Ashley Michelle Tisdale

Dátum narodenia:2.07.1985 

Miesto narodenia:West Deal, New Jersey, USA

Znamenie:Rak

Proefesia:Herečka,Modelka,

Spevačka

Výška:160cm

Prezývky:Blondie, Maddie, Ash

Rodičia:Lisa a Mike Tisdale

Životopis:

Ashley Tisdale sa po prvý krát objavila na televíznich obrazovkách v niekolkých epizodach v roznych serialov napríklad:Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210.Mala malú rolu vo filme Donnie Darko v roku 2001.Potom sa Ashley stala známou.ajviac ju preslávila rola v televíznom filme High School Musical.Okrem herectva sa venuje aj hudbe.Už v 12 rokoch spievala pre prezidenta USA Billa Clintona.Svoj prvý solový album vydá 6.2.2007.Jej rodičia sú Lisa a Mike Tisdale a súrodenci staršia sestra Jen.

Filmografie:

Filmy v ktorých si zahrala:

HSM3....Sharpay Evans (2008)

HSM2....Sharpay Evans (2007)

Picture This! (2007)

HSM....Sharpay Evans  (2006)

Donnie Darko (2001)

Seriály v ktorých si zahrala:

The Suite Life of Zack and Cody (2005)

Still Standing-Bonnie (2003)

George Lopez (2003)

Malcolm in the Middle (Malcom v ťažkostiach) (2002)

The Hughleys (2002)

Grounded for Life (2002)

Charmed (Čarodejnice) (2001)

Kate Brasher (2001)

Bette (2001)

Once and Again (2001)

Beverly Hills 90210 (2000)

Boston Public (2000)

7th Heaven (V siedmom nebi) (1997)

Smart Guy  (1997)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

asli

(emilka, 18. 1. 2009 18:05)

si ako modelka ale si super herecka a spevacka a tanecnicka.

čaw

(alžbeta kopčanová, 3. 8. 2008 19:07)

ahoj jako sa máš?

nata

(natalia, 23. 7. 2008 10:55)

ashley si ta naj spevacka ale aj vanessa hudgenss je super spevacka ale ti si lepsia ze baby

asli

(PATA, 9. 2. 2008 14:20)

si ako modelka ale si super herecka a spevacka a modelka

Awoj

(Slniečko, 9. 2. 2008 12:25)

Čawko to som ja z www.miss-ashley-tisdale.estranky.sk rada spriatelím dám si ť medzi spriatelené stránky Máš to ut fakt pekné. P.S: Hlasuj za môa prosím v sútaži SONB na stránke vvv.zackefronn.blog.cz dík Pa